Enam Andy Murray oma sõrmusega ilmselt nii hooletult ümber ei käi!

Foto: Victoria Jones / PA / Scanpix
Tennis
7. oktoober 2021, 16:06

KUHU KADUS SÕRMUS? Kui Andy Murray Indian Wellsi turniirilt abikaasa juurde naaseb, on kodus kõva peapesu oodata

Endine maailma esireket Andy Murray alustab tõenäoliselt eesootaval ööl Indian Wellsi tenniseturniiri, kui läheb vastamisi prantslase Adrian Mannarinoga. Vastased vastasteks, aga Murray õiged probleemid algavad alles siis, kui ta koju naaseb.

Enda arust jättis Murray pärast õhtust treeningut vatti näinud sporditossud lihtsalt õue kuivama, aga kõik lõppes natuke halvemini. „Mul on teile siin üks kiire lugu, millega saate mind ehk aidata,“ pöördus 34-aastane tenniselegend Instagramis oma jälgijate poole.

Seejärel kirjeldas ta mõneti täpsemalt, kuidas ta jättis oma niisked tossud ööseks enda tiimiauto alla kuivama. Kohati on seal neil päevil suisa 30 soojakraadi ehk korraliku trenniga võib saada tossud läbimärjaks küll. Hommikul läks ta tossudele järele, aga selgus, et need on pihta pandud. Kaalutletud risk ja Murray suutis sellega veel leppida.

„See polnud veel maailmalõpp,“ sõnas ta ja lisas, et läks poodi ning ostis endale uued jalavarjud. Küll aga oli tal meelest läinud tõsiasi, et ta oli trenniajaks tossupaelte külge sidunud oma abielusõrmuse!

Murray on harjunud sõrmust paelte külge siduma, aga seekord läks natuke halvasti.

Foto: Toby Melville / Pool / Scanpix

„Kui füsio minu sõrmuse kohta küsis, siis ma sain aru, mis on tegelikult juhtunud. Pole vist mõtet lisada, et kodus olen ma nüüd halvas kirjas. Ma pean selle üles leidma!“

Postituse all asuvas kommentaariumis on sõna võtnud ka Andy ema Judy, kes oli tema esimene tennisetreener. Judy ei hakanud sõnade peale ruumi ja aega kulutama ning piirdus facepalm'i emotikoniga.