Paul Aronil oli põhjust rusikad taeva poole suunata, sest ta võitis nii täna kui ka eile FREC-sarja võidusõidu.

Foto: formularegionaleubyalpine.com
Auto-Moto uudised
10. oktoober 2021, 21:34

KAHEST KAKS! Vormelisõitja Aron tegi perfektse nädalavahetuse

Mercedese noorteprogrammi kuuluv Paul Aron (Prema) tegi perfektse nädalavahetuse, sest võitis Itaalias Mugello ringrajal toimunud vormel 3 regionaalsetel Euroopa meistrivõistlustel (FREC) parimalt stardikohalt mõlemad sõidud ja kerkis sarja kokkuvõttes teiseks.

„Olen lõpuks siin, kus peaksin ja vääriksin,“ vahendab Aroni sõnu sarja kodulehekülg. „Oleme teinud tiimiga suurepärast tööd, lisaks olen teinud enda kallal tööd, et olla seal, kus peaksin olema ehk esikohal.“

Paraku pole see hooaja kokkuvõttes enam võimalik, sest peaaegu pooled sõidud võitnud šveitslane Grégoire Saucy (ART GP) on 93 punkti kaugusel, ent laual on neid vaid 50. Jäänud on üks etapp, mis toimub kolme nädala pärast Itaalias Monza ringrajal.

„Mulle meeldib Monza rada, aga ma pole seal väga häid tulemusi saavutanud,“ märkis Aron. „Ometi ei näe ma põhjust, miks meil ei võiks seal minna sama hästi kui Mugellos.“

Mugello esikohad olidki eestlase esimesed FREC-sarjas. Varasemast oli tal ette näidata üks teine ja kolm kolmandat kohta.

Aroni selja taga kahe punkti kaugusel on prantslane Hadrien David (R-ace GP), kellest omakorda 20ga jääb maha Barbadose piloot Zane Maloney (R-ace GP).