Foto: Vida Press
Inimesed
11. oktoober 2021, 11:09

Kim Kardashian pilkas sketšisaates nii Kanyet kui ka oma õdesid

Kim Kardashian juhtis laupäeval legendaarset USA sketšisõud „Saturday Night Live“ ega säästnud avamonoloogis ei oma eksmeest Kanye Westi ega oma õdesid.

Kim ütles, et abiellus kõigi aegade parima räppariga, ning nimetas Kanyet ka Ameerika rikkaimaks mustanahaliseks meheks ning andekaks geeniuseks, kes kinkis talle neli vapustavat last. „Nii et kui ma temast lahutasin, tuli järeldada, et põhjuseks oli üksainus asi - tema iseloom,“ lajatas Kardashian.

Oma kuulsast perest rääkides naljatas Kardashian oma seksikuse üle ning toonitas: ta on midagi palju enamat kui foto, mida tema õed oma ilukirurgile näitavad (soovides mõistagi ise samasugused välja näha). Litaka sai ka Kardashiani-sõsarate ema Kris Jenneri noor kallim Corey Gamble. „Olen tõeliselt uhke, et keegi ei saa mind kullakaevajaks nimetada. Ausalt, ma isegi ei tea, kuidas kullakaevajaks hakatakse. Niisiis küsisin seda oma ema peikalt Coreylt.“

Kuid „SNL“ oli siiski Kardashani-klanni ühisprojekt: kahes sketšis lõid kaasa nii Kris Jenner kui ka Kimi õde Khloé. Koos koomik Pete Davidsoniga tegi Kim sketši "Aladin ja Jasmine“. „Unelmate printsessi“ reality't matkivas sketšis kandideerisid Kimi sümpaatia nimel sellilsed kuulsad mehed nagu Jesse Williams, John Cena, Chris Rock, Tyler Cameron, Chace Crawford ja Blake Griffin.