Andreas Poom.

Foto: Stanislav Moshkov
Jalgpall
11. oktoober 2021, 15:56

Mardi ja Markuse kõrval on täna ametis ka kolmas ja kõige noorem Poom

Täna A. Le Coq Arenal toimuval Eesti meeste koondise MM-valikmängul Walesiga esitab Eesti hümni noor laulja Andreas Poom. Kuivõrd koondise juures on ka Andrease isa Mart ja vend Markus, siis on korraga ametis lausa kolm Poomi!

Mart on Eesti koondise väravavahtide treener ja Markus koondise poolkaitsja. Seejuures sündis Andreas 2003. aastal Suurbritannias, kus isa Mart teenis tol ajal profijalgpallurina leiba Sunderlandi klubis.

Eesti hümn kõlab täna õhtul orienteeruvalt kell 21.40 mängueelse tseremoonia käigus. A. Le Coq Arena festivaliala avatakse kell 18.45, Ivo Linna ja Supernova kontsert algab kell 19.30 ja vältab kuni kella 21ni. Eesti – Wales kohtumise avavile kõlab kell 21.45. Pääsmed on saadaval Piletilevis.

Jalgpalliliit paneb kõigile poolehoidjatele südamele, et staadionile tasub saabuda suure ajavaruga, sest festivalialal on kavas palju huvitavat ning sissepääs võtab aega. Teatavasti peavad kõik sisenejad esitama COVID-tõendi ja isikut tõendava dokumendi, samuti läbima turva- ja piletikontrolli. Staadioni kõrval on võimalik parkida vaid erilubadega.