Tavaliselt naerusuine Georginio Wijnaldum pole praegu just liiga rahul.

Foto: Franck Fife / AFP / Scanpix
Jalgpall
11. oktoober 2021, 18:13

PROBLEEMID PARADIISIS? Äsja klubiga liitunud PSG staar on juba rahulolematu: see olukord on minu jaoks väga raske (1)

Suvel tasuta Liverpoolist Paris Saint-Germainiga liitunud Georginio Wijnaldumi hooaja algus uues klubis pole olnud just lust ja lillepidu. Nüüd tunnistas Hollandi koondislane, et ta pole Pariisis täielikult rahul.

Liverpooli eest mängides oli Wijnaldum sisuliselt kogu aeg platsil ja Jürgen Klopp hindas teda kõrgelt. Lisaks kõigele oli ta ka klubi neljas kapten - kuivõrd Jordan Henderson ning Virgil van Dijk olid eelmisel aastal vigastusega hädas, James Milner aeg-ajalt pingil, siis sai Wijnaldum kaptenipaela üsna sageli kanda. Ta mängis Liverpoolis viis hooaega ja oli sisuliselt alati platsil.

Ka PSG usaldas 30aastase poolkaitsja esimeses neljas kohtumises algkoosseisu, aga viimasest viiest liigamängust on Wijnaldum alustanud vaid ühes. Meistrite liigas on ta 180 võimalikust minutist kirja saanud vaid 57.

„Ma ei saa öelda, et ma oleksin olukorraga täielikult rahul,“ tunnistas praegu Hollandi koondise juures olev Wijnaldum ajakirjanikele. „Olukord pole selline nagu ma tahtsin. Olen viimastel aastatel saanud palju mängida, teinud seda hästi ja olnud lisaks alati terve. Praegune situatsioon on teistsugune ja vajab harjumist. Ootasin seda sammu väga, aga nüüd on seis selline. See on minu jaoks väga raske,“ sõnas ta.

Wijnaldum lisas, et ta ei plaani pead norgu lasta. „See on jalgpall ja ma pean sellest üle olema. Olen võitleja. Säilitan positiivse meele ja tulen sellest välja!“

Kuigi PSG ründeliinist on palju räägitud, siis ka poolkaitses on loetud positsioonidele üsna suur valik. Wijnaldum peab võitlema näiteks Ander Herrera, Idrissa Gueye, Marco Verratti, Leandro Paredese, Danilo Pereira ja Rafinhaga.