Tyson Fury (vasakul) saatis Deontay Wilderi Las Vegases ööbikuid kuulama.

Foto: AP/Scanpix
Spordivaria
13. oktoober 2021, 12:41

Fury poolt läbi kolgitud Wilder ei tohi pool aastat poksiringi astuda

Las Vegases Tyson Fury poolt põrandale virutatud Deontay Wilder ei tohi meditsiinilistel kaalutlustel järgmised kuus kuud poksiga tegeleda, teatas Nevada osariigi sportlaskomisjon.

Õigupoolest poleks Wilder ilmselt ka ilma keeluta niipea poksiringi astunud, sest kolmandat korda järjest Fury poolt läbi tümitatud ameeriklane murdis võitluse käigus käeluu, mistõttu ootab teda ees ka operatsioon. Kuid enne järgmise aasta 8. aprilli tohib Wilder uuesti ringi astuda vaid juhul, kui saab selleks arstidelt eriloa. Igal juhul pole Furylt saadud kaotused Wilderit murdnud ja ta kavatseb oma karjääri jätkata. Mehe mänedžer Shelly Finkel ongi juba vihjanud, et Wilder oleks huvitatud matšist Anthony Joshuaga.

Tyson Fury, kes käis neljandas raundis samuti kahel korral põrandal, peab komisjoni otsusel pidama 45 päeva pikkuse võistluspausi, kuid selline paus on taoliste võitluste järel tavapärane. Igatahes nautis Fury võitu täiel rinnal, kui oli The Suni andmetel koos oma kaaskonnaga pidutsenud matši järel Ameerikas kaks ööpäeva jutti!