EI JÄTA JONNI: Rait Ratasepp jäi küll 14. päeval auto alla, kuid kavatseb sellele vaatamata 60 päevaga 60 täispikka triatloni ära teha.

Foto: Jakob Meier
Spordivaria
20. oktoober 2021, 10:00

Ultramees Rait Ratasepp karmist avariist: „Olin seal pikali, haavad liiva täis. Oleks kokkupõrge sekund varem juhtunud...“ (1)

Ultrasportlase Rait Ratasepa hullumeelne plaan läbida Kanaari saartel Fuerteventural 60päeval järjest täispikk triatlon oli 14. päeval kildudeks purunemas, kui järjekordsel rattaringil olnud tartlane sai löögi taksolt. Mehe uhke sõiduvahend muutus sisuliselt vanarauaks ja ta ise sai kukkudes kõvasti põrutada, kuid kõigest hoolimata otsustas, et oma üritust ta katki ei jäta!

„Tegin parajasti tagasipööret ja minu kiirus oli olematu. Keerasin parajasti vastassuuna poole ära, kui järsku silmanurgast nägin, et mingi auto hooga läheneb. Rohkem ma õnnetusehetkest ei mäleta, siis käis selline laks ära – ta sõitis mulle tagarattasse,“ kirjeldas Ratasepp Õhtulehele õnnetust teisipäeva õhtul, kui selja taha oli jäänud esimene avariijärgne ehk 15. triatlon.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99