PÜHENDUNUD: sihikindel töö tõi Keiti Tättele sel sügisel esimese suure palgapäeva ehk kaheaastase profilepingu kettagolfivarustust tootvast firmast Latitude 64°. See tähendab, et novembri lõpus jätab ta hüvasti oma neljajalgsete sõpradega.

Foto: Martin Jaroš / Tšehhi discgolfiliit ja Erakogu; kollaaž: Õhtuleht
Spordivaria
23. oktoober 2021, 07:58

LAUDAST LAS VEGASESSE! Tartu loomaarst teenis kettagolfis profilepingu: „See on uskumatu!“

Keiti Tätte elu pöördub jaanuaris pea peale. Ta jätab kahe Kesk-Eesti farmi piimaveised teiste hoolde ja hakkab 26aastaselt elukutseliseks kettagolfimängijaks, mis tähendab palju USAs võistlemist. „See on uskumatu, et saan teha tööna midagi, mis mulle nii väga meeldib!“ räägib ta õhinal.

Loomaarsti tööd armastab ta samuti, aga disc golf on ülim. See on olnud aastaid tema kirglik hobi ja elustiil. Metallist korvid ja plastist kettad käituvad otsekui magnetid, mis tõmbavad teda igal vabal momendil metsadesse või niitudele. Nädalavahetus ilma discita pole Keiti silmis mingi nädalavahetus. Nii ei kõhelnud ta hetkegi, kui Latitude 64° omanik pakkus talle hiljuti kaheaastast profilepingut, mis teeb temast sel alal Kristin Tattari järel ajaloo teise elukutselise eestlanna.

Edasi lugemiseks: