MOPSTI: Anett Kontaveit on sel hooajal saanud teha musi juba kolmele võitjakarikale!Foto: Jevgenia Novoženina / Reuters / Scanpix
Tennis
24. oktoober 2021, 17:55

Kas eestlanna muugib lahti ka WTA aastalõputurniiri ukse?

KREMLI TSARINNA! Kontaveit: „Ma nii väga tahtsin seda võitu ja lõpuks, üle kivide ja kändude, see tuli.“ (2)

Tennise Eesti esireket Anett Kontaveit (kordab esmaspäeval avalduvas maailma edetabelis karjääri parimat, 14. kohta) on võimsas hoos: triumf Moskvas tähendab, et viimase kahe kuu jooksul on ta võitnud nüüd kolm turniiri. Kolme nädala pärast peaks algama WTA aastalõpuheitlus, kuhu pääsevad aasta kaheksa edukaimat neidu – hetkel on Kontaveit seal esimesena joone all.

Peaaegu kaks ja pool tundi kestnud Kremli karikaturniiri finaali Jekaterina Alexandrovaga (esmaspäevast WTA 34.) võitis Kontaveit 4 : 6, 6 : 4, 7 : 5. Sealjuures võitles eestlanna end teises setis välja 0 : 4 kaotusseisust ja viimases sai venelanna servida matšivõidule. „Eks võidu üle on igal juhul hea meel, tulgu ta kergelt või raskelt, aga see oli emotsionaalne. Ma nii väga tahtsin seda võitu ja lõpuks, üle kivide ja kändude, see tuli. Mul oli väga-väga-väga hea meel,“ ütles Kontaveit keerulise heitluse kokkuvõtteks.

Edasi lugemiseks: