Vehklemine

Olümpiavõitjast meditsiinitöötaja Beljajeva: olukord on päris tõsine! (6)

LISA KOMMENTAAR

26. oktoober 2021, 10:28
Enne ei vaktsineeri, kui ei saa vaktsiiniostulepinguid lugeda.
kui oskad26. oktoober 2021, 10:40
Kuidas lugeda, sellel on suur tähtsus
ka herilase pessa vajadusel26. oktoober 2021, 09:39
Siis tuleb torge teha õigesse kohta!
Kui tahata siis on vöimalik haiglad töös hoida küll. pole vaja kidetseda26. oktoober 2021, 09:04
Rootsis on koroonaosakonnas körgema valimidusastme korral erigraafikuga liitunud pöetajata ja ödede palk 315% tastuta massaz, soe toit, takso koju, hotell, psühholooga PTS pingete leevendamiseks. ülemused kuulavad ja lohutavad personali - tööandaja ei koonerda personali pealt. ja ka neile kompenseeritakse lisakoormust --- vöi siis vallandatakse, kui ei suuda tööd korraldada.ümebrpaigutatud personalile kiirväljaöppe ja jöukohased tööülesanded. 50 tundi ületundide piirang vöeti ajutiselt ära ja ka aastane piirang max 200 vöeti ära, sedasi saavad need kes jaksavad oma tööandjat-riiki aidata.
Mida see puutub praegusesse artiklisse?26. oktoober 2021, 11:30
Ei lugenud kusagil välja, et intervjueeritav millegi üle kurtnud oleks. Temal on töö ja trenn, tal polegi vaja mingit psühholoogi pingete maandamiseks.
@Mida see puutub praegusesse artiklisse?26. oktoober 2021, 11:40
Puudutab sedasi, et on vöimalusi mööduka töö-treeningu ja tunnustuse korral efektiivselt korraldad haigal tööd, Möni on tubli sportlane kuid mönel on vaja raha vöi tähelepanu jne mis on loomuilikud personali juhtimise puuduvad oskused nendes töökolektiivides, kus personal kurdab massilise läbipölemise üle samas kui testilaborite töötajaid edukalt pannaks mitmes vahetuses tuhandeid covid-prove analüüsima - ei ole veel kuulnud, et Synlab kurdaks et liiga palju tööd on 7000 testi uurimiseka nädalavahetusel... möne ettevötte juhid saavad väga hästi hakkama pandeemiast tulenevad lisakoormusega!