Lionel Messi, tagaplaanil väljakule jooksnud huligaan.

Foto: Reuters/Scanpix
Jalgpall
25. oktoober 2021, 22:32

VIDEO | Väljakule pääsenud fänn asus Messit jälitama ja lörtsis ära PSG lubava rünnaku

Lionel Messi ja teiste Pariisi Saint-Germaini tähtede pühapäevane visiit Marseille'sse kujunes kodumeeskonna fännide käitumise tõttu parajaks õudusunenäoks. Nii pidid staadioni turvamehed kilpidega varjama Neymari, kui brasiillane andis nurgalööke, Messi ühe rünnaku lörtsis ära aga platsile pääsenud kodanik.

Instident juhtus 73. minutil, kui PSG pääses lubavale rünnakule, kuid väljakule jooksnud fänni tõttu tuli mäng seisma jätta ja sinna see pealinnaklubi võimalus ka läks. Kohtumine lõppes 0 : 0 viigiga, kuid PSG edu Prantsusmaa kõrgliigas on järgnevate ees siiski soliidne: neil on 11 vooruga koos 28 punkti, Lens teisena kaotab neile seitsme punktiga.

Marseille on 18 punktiga (10 mängust) neljas, kuid võimalik, et klubi ootab fännide käitumise tõttu ühe sanktsioonina ees ka punktikaotus. Lisaks mängu ajal toimunud mäsule olid tunded laes juba matši eel, kui piletita tribüünidele pääseda üritanud fännide ja neid ohjata püüdnud politseinike vahelises rüseluses sai viga üheksa korrakaitsjat. Fännide ohjamiseks kasutati ka pisargaasi.

Et väljakule lennutatud sodi nurgalööke andnud Neymari ei tabaks, pidid turvamehed teda kilpidega varjama.

Foto: AP/Scanpix