„Far Cry 6“

Foto: Ubisoft
Esport
26. oktoober 2021, 14:17

Ubisofti mängud ei taha su arvutil töötada? Prantslased süüdistavad Skype'i (ja teisi programme)!

Ubisofti teosed ilmuvad reeglina kõikvõimalikel platvormidel. Viimaste aastate jooksul on aga PC-mängurid kurtnud, et nende mängumasinal jääb prantslaste looming hätta.

„Kui te kogete PC peal mängides jõudlusprobleeme või kokkujooksmist, võib selle põhjustajaks olla kolmanda osapoole tarkvara,“ kirjutab Ubisoft sotsiaalmeedias. Lugeja suunatakse kompanii kodulehele, kus tuuakse välja erinevad programmid, mis Ubisofti teostele kaikaid kodaratesse võivad visata.

Nimekirjas on näiteks välja toodud erinevad programmid piraattarkvara allalaadimiseks (BitTorrent, uTorrent). Samuti leiab sealt mängude striimimiseks kasutatavat tarkvara (OBS, XSplit Gamecaster), mis võib tülikaks osutuda neile inimestele, kes tahaksid enda mängupilti vaatajatega jagada.

Tagatipuks on Ubisoft häbiposti pannud ka Skype'i, Discordi ja TeamSpeaki ehk programmid, mida kasutatakse omavaheliseks vestluseks, kui koos mängitakse. Iroonilisel kombel on paljud Ubisofti teosed just sellele üles ehitatud („Rainbow Six: Siege“, „Hyper Scape“ ning miks mitte ka hiljutine „Far Cry 6“).

Täpse nimekirjaga saab tutvuda Ubisofti kodulehel.