Salma Hayek oli küll meelitav, aga sellest jäi siiski väheks.

Foto: Mario Anzuoni / Reuters / Scanpix
Jalgpall
26. oktoober 2021, 19:16

Edson Alvarez on 24aastane Amsterdami Ajaxi jalgpallur, kes suvel oli lähedal klubivahetusele. Temast oleks peaaegu saanud Stade Rennais’i mängija. Kui tavaliselt me sellistel üleminekusaagadel ei peatu, siis nüüd küll. Ja põhjusega!

KAVALAD! Prantsusmaa tippklubi saatis seksika Hollywoodi näitlejatari Amsterdami Ajaxi mängijat endale meelitama

Nimelt mängis võimalikus üleminekus suurt rolli legendaarne Hollywoodi näitlejatar Salma Hayek. Kuivõrd Alvarez on talendikas Mehhiko jalgpallur ning samuti Mehhiko taustaga Hayeki abikaasa Rennais’i omanik Francois-Henri Pinault.

Klubi otsustas, et Alvarezt saab kõige paremini meelitada just Hayek. „Ta helistas mulle proovis mind Prantsusmaale meelitada. See oli üllatav, aga samas kõditas ka minu eneseuhkust. Otsustasin siiski Ajaxisse jääda ja tegin selle talle ka selgeks,“ rääkis Alvarez De Telegraafile.

Alvarezel jätkus Hayekile siiski vaid kiidusõnu. „Ta on suurepärane ja kuulus näitleja, keda hinnatakse üle kogu maailma. Pean temast väga lugu! Ta on paljudele eeskujuks, sest ta jõudis mehhiklasena maailma tippu.“

Hayek ning Prantsusmaa miljardär Pinault abiellusid 2009. aasta valentinipäeval. Koos kasvatavad nad 14aastast Valentinat.