„Poola Ken“ naisterahva vastu halastust ei ilmutanud.

Foto: Instagram / @_mma_vip
Kõmu
31. oktoober 2021, 11:10

VIDEOD | „See on häbiks kogu inimkonnale!“ Poola vabavõitlusüritusel lubati meestel halastust tundmata naisi kolkida (21)

Poolas peeti reede õhtul vabavõitlusüritus MMA-VIP3, mis on ala fännid tagajalgadele ajanud. Nimelt läksid kahes matšis vastamisi mees ja naine ning mõlemal juhul lõppes „võitlus“ õrnema sugupoole jaoks väga valusalt.

Esmalt madistasid ringis Piotr 'Mua Boy' Lisowski ja Ula Siekacz. Kuigi võinuks arvata, et käesurumisega tegelev Siekacz suudab ilutoodete reklaampoisi elu kibedaks teha, siis nii ei läinud. Lisowski tümitas naise halastust tundamata läbi ja pärast teist raundi kuulutati matš lõppenuks.

Poola telenägu Michal Przybylowicz, kes kutsub end „Poola Keniks“, läks teises matšis vastamisi Wiktoria Domżalskaga ning seal tuli asi juba esimese raundi järel katki jätta, sest „võitlus“ oli liiga ebavõrdne.

Vabavõitluse fännid polnud nähtust sugugi vaimustuses ja sotsiaalmeedia läks kihama kui herilasepesa. Mõned näited.

„See s*tt on jälk!“

„Kes sellist asja üldse lubas?!“

„Kohutav!“

„See on igas mõttes vale!“

„Käige kõik p*rse, ke sellest osa võtsid!“

„Absoluutselt vastik ja häbiks mitte ainult spordile, vaid kogu inimkonnale!“

Meeste ja naiste vaheliste matšide üle on tegelikult mõtteid mõlgutatud varemgi, kuid näiteks ühe kõigi aegade tuntuima naisvabavõitleja Ronda Rousey seisukoht on selge: sellist asja pole vaja.

„Minu arvates pole hea mõte näidata telekas, kuidas mees naist peksab,“ lausus Rousey.