Rivo Vesik.

Foto: Aldo Luud
Võrkpall
1. november 2021, 09:23

Rivo Vesik jätkab koostööd Venemaa ässadega, kuid soovib tulevikus ka Eesti rannavolle maailma tippu aidata

Rivo Vesik pikendas lepingut Venemaa rannavõrkpallikoondisega ja jätkab Tokyo olümpial hõbemedali võitnud Vjatšeslav Krasilnikovi ja Oleg Stojanovski juhendamist.

„Otsustasime, et jätkame Venemaa koondisega koostööd. Järgmise olümpiani jääb vähem kui kolm aastat, mis tähendab, et suur töö ootab ees Pariisis võrdväärse või ehk isegi parema tulemuse tegemiseks,“ ütles viis aastat idanaabrite juures tegutsenud Vesik Venemaa koondisega jätkuvat koostööd kommenteerides.

Ta kinnitas, et elab väga kaasa ka Eesti rannavõrkpalli arengule ning nii palju, kui võimalik, aitab ta alati.

„Tänu siinsete sponsorite toele on meie rannavõrkpalluritel olnud rohkem võimalusi spordi tegemisele pühenduda, mis on parandanud ka nende tulemusi,“ sõnas Vesik ja lisas, et nii korraldati näiteks möödunud suvel Teras Beachi ja Credit24 koostöös rannavõrkpalli turniire.

Vesik kiitis ka meie saalivõrkpalli järjest paremaks muutunud taset ja kinnitas, et tema sooviks on aidata tulevikus ka Eesti rannavõrkpallil jõuda maailma paremikku.

Rivo Vesiku hoolealuste Krasilnikovi ja Stojanovski hõbe oli esimene olümpiamedal, mille venelased on rannavõrkpallis teeninud. Treenerina on Vesik viinud koondise ka MMi pronksi ja kullani ning EMi kahele hõbemedalile. Lisaks on tiimi kaukas maailmakarika finaali kuld ja veerandsada medalit MK-etappidelt.