Kevin Durant.

Foto: AFP/Scanpix
Korvpall
1. november 2021, 12:00

VIDEO | MIS TOIMUB?! Ka eelmises mängus eemaldamisega flirtinud Durant kupatati juba kolmandal veerandil platsilt minema

Brooklyn Netsi superstaar Kevin Durant sattus teist mängu järjest pahandustesse. Kui matšis Indiana Pacersiga tema raevupurse eemaldamist kaasa ei toonud, siis Eesti aja järgi läinud ööl saatsid vilemehed Duranti kohtumises Detroit Pistonsiga juba kolmandal veerandajal duši alla.

Pacersi vastu viskas Durant talle tehtud veast nördinuna palli publikusse. Kohtunikud tõdesid hiljem, et kuna tegu oli jõulise viskega, tulnuks kossuäss väljakult minema saata, kuid seda ei tehtud. Siiski määras NBA Durantile 25 000 dollari suuruse rahatrahvi.

Ent läinud ööl kohtunikud enam ei halastanud, kui Durant kolmandal veerandajal Pistonsi mängijale Kelly Olynykile küünarnukiga vastu kõri äsas. Olynkyki kokku kolmel korral ramminud Durantile vilistati „räige viga 2“ ja see tähendas automaatselt ka platsilt eemaldamist. Lisaks ootab Duranti liigalt 2000 dollari suurune rahatrahv.

Duranti õnneks juhtis Nets sel hetkel mängu juba 17 punktiga ja võitis matši lõpuks 117 : 91. Vaatamata eemaldamisele jäi väljakult 13 viskest 10 tabanud Durant 23 silmaga üleplatsimeheks. Tema parem käsi platsil, James Harden, sai 18 punkti, 10 lauapalli ja 12 resultatiivse sööduga kirja kolmikduubli.