VASAKUGA: Kui maailmas on iga kümnes inimene vasakukäeline, siis käsipallimeeskonnas peaks see suhe olema suurem. Pildil üks koondise liidreid Karl Roosna.

Foto: Robin Roots
Käsipall
3. november 2021, 17:09

Ninanipsud saanud käsipallikoondist ootab välkturniir Soomes

„Kaheksa trenni ja kolm mängu nädala jooksul. See on väga-väga palju.“

„Iga kord tuleme kokku ja siis jääb alati värav-kaks eesmärgist puudu. Tahaks ükskord selle seatud sihi ka lõpuks täita,“ ihkab käsipallikoondise liider Karl Roosna enne välkturniiri Soomes. Kolme päevaga peetakse kolm MM-valikmängu ja kaks parimat koondist pääsevad edasi play-offi. Vähemaga eestlased rahule ei jää.

Kuidas käib Eesti käsipallikoondise käsi? Vasem pigem raskelt, tänan küsimast!

Kuigi 24aastane Karl Roosna on kuulunud koondisesse juba üle kuue hooaja, pidi ta seekord Tallinnasse jõudes hakkama mitmeid asju alles selgeks tegema. Saksamaa tugevuselt kolmandas liigas 1. VfL Potsdami esindav Roosna mängib klubi särgis paremsisemise positsioonil igapäevaselt, aga koondises noormees rolliga sinapeal pole.

„Viimastel kordadel olen siis olnud äärel. Eks ta tahab aega ja harjumist – teised mehed kõrval on uued ja liikumised natukene teistmoodi kui klubi juurest. Sisseelamist on vaja,“ tunnistas Roosna, kes on praegune rohi koondise igivanale probleemile.

Edasi lugemiseks: