„Kui juhatus teab, et tal on tähtajatu leping, siis tehku uus. Nii ei saa asju ajada! Asi on ka selles, et kui me nii käitume Kaabermaga, siis kes on järgmine?“ küsib Irina Embrich.

Foto: Martin Ahven
Vehklemine
3. november 2021, 18:21

PALEEPÖÖRE! Vehklemisliidu juhatus kutsutakse tagasi. Embrich: „Peaksime toetama noori, aga raha visatakse õhku. Nii ei saa asju ajada!“ (1)

Kolmapäeval selgus, et vehklemisliitu kuuluvast 11st klubist 7 kutsuvad järgmiseks nädalaks kokku erakorralise üldkoosoleku, kus on küsimuse all juhatuse tagasi kutsumine. „Ma isiklikult pole rahul juhatuse ega nende otsustega. Asi pole juhatuse kõigis liikmetes, aga kuna olen vehklemisliidu üks liige, siis tahan avaldada oma arvamust,“ selgitab vehklemisklubi IREM eestvedaja Irina Embrich.

„Mulle ei meeldi peale olümpiat tekkinud üldpilt. Juhatus pole intriige ega probleeme lahendanud, jamasid lahatakse meedias – pole otsuseid ega vastutajaid,“ jätkab Embrich. Kolmapäeval soovis vehklemisliidu juhatus arutada muuhulgas koondiste treenerite küsimust, kuid selle asemel selgus, et klubid kutsusid järgmiseks nädalaks kokku erakorralise koosoleku. Sealjuures pole senine juhatus olnud pukis aastatki. 

Edasi lugemiseks: