Indrek Paal.

Foto: Priit Simson / Ekspress Meedia
Vehklemine
4. november 2021, 17:49

Eesti vehklemisliidu kuus juhatuse liiget astuvad tagasi

Eesti Vehklemisliidu kuus juhatuse liiget – Indrek Paal, Kaja Hanstein, Marek Miller, Erkki Susi, Helis Selge, Randel Länts – esitasid neljapäeval avalduse juhatuse liikme volituste lõpetamiseks alates reedest.

„Eile 03.11.2021 Vehklemisliidu juhatuse koosolekul esitas üks juhatuse liige avalduse Eesti vehklemisliidu presidendi ja juhatuse liikmete umbusaldamiseks. Avalduse oli allkirjastanud 7 Eesti vehklemisliidu liikmesklubi (Tartu Spordiselts „Kalev“, VK Rünnak, SBSK Draakon, VK En Garde,  Kaitsejõudude SK, VK Musketär ja Irina Embrichi vehklemisklubi IREM),“ teatasid kuus juhatuse liiget pressiteates.

„Vehklemisliidus on 11 klubi ja 7 klubi arvamus on selge enamus, mis näitab, et meie tööga ei olda rahul. Ala huvides ei ole mõistlik oodata veel nädal, et alles siis protsessiga jätkata. Arvestades eeltoodut astume tagasi, siis on võimalus klubide esindajatel alustada läbirääkimisi leidmaks Eesti Vehklemisliidule uus ja parem juhatus,“ ütles liidu president Indrek Paal.

„Millegi vastu olla on väga lihtne, võrreldes sellega, et pakkuda välja lahendus, mis võiks paremini teenida eesti vehklemise huve. Ma eeldan, et inimestel, kes selle avalduse tegid, on see kõik läbi mõeldud ja lahendus olemas. Kui ei ole, siis õnnestus neil mõneks ajaks segadust külvata ja ehk on see segadus siis kellelegi kasulik.

Soovin tänada kõiki koostööpartnereid ja vehklejaid, kes pühendunult spordiala harrastajate arenguks eeldusi loovad. Soovime teile indu sellel teel!“

Ainsa juhatuse liikmena ei astunud tagasi Meelis Loit, kes eile teatas ülejäänud kaaslastele, et järgmisel nädalal toimub erakorraline üldkoosolek. „Täna hakkas koosolek, tuli juhatuse liiga ja ütles, et meil pole mõtet midagi arutada,“ kirjeldas Paal eile Õhtulehele.