Memphis Depay lõi ühe, aga sellest ei saa erilist rõõmu tunda.

Foto: Miguel Vidal / Reuters / Scanpix
Jalgpall
6. november 2021, 21:51

Pöörane vutilaupäev, kus Barcelona kadestab Karl Jakob Heina

Tänane vutilaupäev on pakkunud pea kõike, aga pööraseimad tulemused pärinevad ilmselt Londonist ja Vigost.

Alustame Londonis Meadow Parki staadionil toimunud Arsenal U23 – Leicester U23 kohtumisest, kus kodumeeskonna väravasuul seisis Karl Jakob Hein. Kui mängitud oli tund aega, avanes järsku Arsenali väravalukk ja Leicester pääses 1 : 0 juhtima. 77. minutiks oli Hein pidanud väravavõrku palli järele kummarduma juba kolm korda ning Arsenal oli jäänud 0 : 3 kaotusseisu.

Ja siis hakkasid üleminutid. Teisel minutil lõi ühe tagasi Tim Akinola, neljandal teise Omari Giraud-Hutchinson ja seitsmendal lisaminutil viigistas seisu kaks korda ka Premier League’is platsile pääsenud Folarin Balgun.

Tänu viigipunktile püsib Arsenal Premier League 2 tabelis esimesel kohal ja punktiga edestatakse West Ham Unitedit.

Seda, mida Arsenal ja Hein tegid, sai omal nahal tunda ka suur FC Barcelona. Kõik oli väga hästi ja poolaeg võideti Ansu Fati, Sergio Busquetsi ja Memphis Depay tabamustest Celta Vigo vastu 3 : 0. Paraku jäädi Fatist ja Eric Garciast vigastuse tõttu ilma ning teine kolmveerandtund oli kohutav. Iago Aspas ja Nolito lõid poole tunniga kaks tagasi ja taas jäi kõik lisaminutite otsustada. Barcelona saldoks jäi seal kolm kollast kaarti, Celta Vigo legend Aspas aga vajutas kuuendal minutil ühe veel ja surus Barcelona veelgi sügavamale sohu.

Barcelona on viimase ööpäeva jooksul vähemalt nii palju positiivseid uudiseid saanud, et nüüd on kindel – Xavi Hernandezest saab lähiajal meeskonna uus peatreener. Tema töö hakkab aga seisus, kus klubi on tabelikeskmik ja võitleb Meistrite liigas Benficaga edasipääsu nimel.