Detsembi alguses võõrustab TalTech „Jurkatammede derbis“ Viimsit. „Oleme Taaviga üksteisele alates suvest puid alla pannud, et kui platsil kokku saame, siis oi-oi, kuidas hakkab juhtuma. Me pole kunagi mänginud ühes satsis või teineteise vastu. Meie pere jaoks on see väga suur sündmus. Kalendris on sellel kuupäeval igatahes punane ring ümber.“

Foto: Tiina Kõrtsini
Korvpall
7. november 2021, 13:25

Eesti-Läti liiga parimaks mängijaks tõusnud Mikk Jurkatamm: „Isa ütleb ikka, et olen platsil kõige kõhnem ja nõrgem.“

Eesti-Läti korvpalliliiga valis oktoobrikuu kõige väärtuslikumaks mängijaks TalTechi tagamehe Mikk Jurkatamme. 21aastane koondislane rääkis Õhtulehele aastatest Itaalias, lörri läinud diilist USA ülikooliga, Kalev/Cramole korvi andmisest, TalTechi heast hooaja algusest ning personaalsetest eesmärkidest. „Kui tahan kõrgemal tasemel mängida, siis on juurde vaja jõudu, kilosid ja kiirust,“ tunnistab ta.

„See oli pigem üllatus, sest ma poleks arvanud, et tulen siia liigasse ja saan kohe püssi nii paukama. Kuigi see on individuaalne auhind, siis ma ei võitnud seda üksi, vaid tiimi abil. Pean tänama treenereid ja meeskonda,“ tõdeb Jurkatamm, et Eesti-Läti liiga kuu parima mängija tiitel oli talle ootamatu.

Edasi lugemiseks: