„Kui muidu olid kahe-kolmepäevased reisid, siis nüüd venivad need nädala pikkusteks. Peredest ollakse eemal, aga kõik on sarnases seisus. Tavaliselt ammutati energiat perekonnast, nüüd tuleb omavahel hakkama saada,“ tunnistas Reibok, et kolmes sarjas (VTB ühisliiga, meistrite liiga, Eesti-Läti liiga) mängimine pakub uusi väljakutseid.

Foto: Robin Roots
Korvpall
10. november 2021, 11:54

ÕL BELGIAS | Kalev/Cramo abitreener hooaja tähtsaima mängu eel: „Peame end vaimselt ja füüsiliselt täis laadima.”

Kalev/Cramol on FIBA meistrite liigas kolme vooru kirjas üks võit ja kaks kaotust. Täna mängib Eesti esiklubi Belgia korvpalli valitseja Oostende Filouga ning panused on suured – vähemalt kolme punktilise võidu puhul on tallinlased ühe jalaga järgmises ringis, kaotuse puhul läheb nende seis üsna keeruliseks.

„Kui annad mulle kurtmise minutid, siis midagi lihtsat pole. Võistkonna ühest kohast teise liigutamine on kõva energiakulu, sest me ei lenda tšarteriga, vaid nagu tavalised inimesed. Valgevenest tulime välja mööda maad, läbisime piiripunkti ja sellele läks terve päev. See on üks faktor, millega mängijad ja võistkond peab toime tulema. Peame end vaimselt ja füüsiliselt täis laadima,” selgitas kolmapäevase euromäng eel meeskonna abitreener Indrek Reinbok.

Edasi lugemiseks: