Tartu Bigbank – Kaasani Zenit.

Foto: Aldo Luud
Võrkpall
10. november 2021, 20:52

GALERII | Tartu euroteekonna lõpetas maailma absoluutsesse tippu kuuluv Venemaa klubi

Tartu Bigbanki võrkpalliklubi kaotas koduväljakul CEV karikasarja põhiturniiri esimese ringi kordusmatši Kaasani Zenitile tulemusega 0 : 3 (21 : 25, 17 : 25, 19 : 25).

Kuna maailma absoluutsesse paremikku kuuluv Zenit oli eile avamängu võitnud tulemusega 3 : 1, piisas neile täna edasipääsuks kahe geimi võitmisest. Pärast 2 : 0 juhtima pääsemist vahetas külalistiim sisuliselt kogu põhikoosseisu välja, ent võitis kindlalt ka kolmanda geimi.

„[Positiivse poole pealt] tooks välja rünnakute lahendamised. Väga kõva, et sai sellise bloki vastu end proovile panna. Eile õnnestus neid natuke rohkem surve all murda. Täna tuli lõpus endal rohkem vigu sisse – eks see on samas ka loogiline, sest olime väsinud. Aga üldpildiga võime rahule jääda,“ kommenteeris tänast matši Tartu nurgaründaja Albert Hurt ETV2 otseülekande vahendusel.

Ka tartlaste peatreener Alar Rikberg jäi mänguga kokkuvõttes rahule.

„Äravajumist otseselt ei olnud. Pidasime ka füüsiliselt vastu. Saame kahest päevast ainult positiivset kaasa võtta. Vastase keskendumine oli täna hoopis teine. Rääkisin just vastaste peatreeneriga [Aleksei Verbov]. Ta ütles, et olgugi, et ütled viisakusest enne igat mängu, et vastast tuleb austada, näitas eilne, et need polnud ainult sõnad. Väga liigutav on seda kuulda, eriti arvestades millise tasemega mängumees ta kunagi oli. Raske oli, aga langesime võideldes,“ sõnas Rikberg.