Yannick Carrasco (nr 11) kihutab vasaku jalaga palli teele ning kohe on seis 2 : 0.

Foto: AP/Scanpix
Jalgpall
14. november 2021, 11:33

Eesti võrku iluvärava kõmmutanud Carrasco: tavaliselt kasutan vasakut jalga bussi astumiseks

Belgia 3 : 1 võidumängus Eestile teise värava löönud Yannick Carrasco oli kohtumise järel mõistagi lõbusas meeleolus ja viskas reporteritega vesteldes enda üle pisut naljagi.

Belglaste avaväravale söödu andnud Carrasco sahistas võrku 53. minutil, kui kihutas karistusala joonelt palli Matvei Igoneni kaitstud värava ülanurka. Seejuures sündis vägev tabamus paremajalgse mängumehe vasaku jalaga.

„Näete nüüd! Lõin oma viimase värava Madridi Atletico eest ka vasaku jalaga, kuigi tavaliselt kasutan seda jalga vaid selleks, et bussi astuda. Kuid mõnikord tuleb sealt ka ilusaid asju,“ kiitis 28aastane äärepoolkaitsja, kes pidas eile muuseas oma 400. mängu professionaalse jalgpallurina.

„Kindlasti on see mu karjääri viie parima värava seas,“ jätkas Carrasco. „Nii et näete ise, mida mängija võib teha, kui ta on enesekindel. Olen füüsiliselt tippvormis ning mul läheb hästi nii klubis kui ka koondises. Õnneks on see nii, sest vastasel korral ei suudaks ma nii kiiresti lüüa ning seda ilusat väravat poleks sündinud.“

Kas riietusruumis käis MMile pääsemise puhul korralik tähistamine? „Muidugi. Pärast rahvuste liiga pettumust (Belgia leppis seal neljanda kohaga – toim) kulus meeskonnale ja fännidele üks pidu ära. Viiendale järjestikusele suurturniirile jõudmine on väga tore,“ lisas Carrasco.