Heiko Rannula.

Foto: Stanislav Moshkov
Korvpall
14. november 2021, 21:59

TalTech viskas viimasel veerandajal sisse kaks viset, aga sellest võiduks piisas! Rannula: ameeriklastega ei ole me täppi pannud

Eesti-Läti ühisliigas teenis järjekordse võidu TalTech, kes vaatamata kohutavale viimasele veerandile alistas kodus 61 : 60 Pärnu Sadama.

TalTech viskas viimasel veerandajal täpselt viis punkti, aga Pärnu vastas omalt poolt ainult ühteistkümnega. Otsustava korvi tabas TalTech seejuures alles 55 sekundit enne lõppu, kui kolmesel oli täpne Indrek Kaupank.

„Neljanda veerandaja visketabavus oli 20-st kaks viset ja mitte ühtegi vabaviset. Viskasime ainult kaks korvi veerandaja peale ning võitsime mängu. Ebareaalne! See näitab seda, et esimesed kolm veerandaega olid meie kontrolli all. Sellest piisas, et ühe punktiga võit võtta,” tõdes Delfile antud võidu järel TalTechi peatreener Alar Varrak.

Kodumeeskonna parim oli Mikk Jurkatamm 15 punktiga, Toomas Raadik lisas 13 punkti. Pärnu resultatiivseim oli Mihkel Kirves 18 punktiga.

Pärnu loobus reedel enda kõige resultatiivsema mängija Kasey Hilli teenetest ja peatreener Heiko Rannula tunnistas mängujärgselt, et ameeriklastega ei ole nad täppi pannud. „Suures pildis ei saanud temaga soovitud mängu mängida. Tema ei olnud päris rahul oma rolliga ning mina samamoodi. Saime mõlemad aru ja läksime edasi. Minu asi on otsida seda optimaalset koosseisu ja mängu. Meeskond praegu valmis ei ole,” rääkis Rannula.

Tabelis on TalTechil nüüd kirjas ühe kaotuse kõrval lausa seitse võitu. Pärnul on kolm võitu ja kaks kaotust.