Tšehhi koondise asepeatreener Jiří Chytrý.

Foto: PA Wire / Scanpix
Jalgpall
15. november 2021, 18:33

ÕL TŠEHHIS | Tšehhidel on mõtted play-off'is, aga Eestist lihtsat vastast ei oodata: „Usun, et võidame, aga peame kõvasti vaeva nägema.“

Eesti jalgpallikoondis lõpetab 2022. aasta MM-valiksarja teisipäeval Prahas, kus kohtutakse Tšehhiga. Võõrustajad on taganud koha play-off-mängudele ning nii kohalikud ajakirjanikud, koondise kapten kui ka asepeatreener on juba vähemalt osaliselt mõtetega järgmise aasta märtsis, mil selgitatakse välja viimased finaalturniirile pääsejad. Siiski tuleb kõigepealt mängida sinisärkidega, millest ülemäära lihtsat mängu ei oodata.

Eestiga kohtumisele tulevad tšehhid väga positiivsete emotsioonidega – neljapäeval mängiti tulemusega 7 : 0 üle Kuveit. Kapten Tomáš Součeki sõnul, kes sahistas märtsis 6 : 2 võidumängus eestlaste võrku kolmel korral, pole ümberhäälestamine ilmselt väga keeruline. „Kuveidil ja Eestil on sarnane mängustiil. Kindlasti oleme valmis, kuigi homset vastast on keerulisem alistada. Peame pingutama esimestest sekunditest,“ sõnas kapten esmaspäevasel pressikonverentsil.

Edasi lugemiseks: