„Praegu oleme kipsis ja mõtleme üle, sest teame, et oleme suutelised paremaks. Peame kiiresti võiduteele tagasi saama,“ tunnistab lätlasest leegionär Ojars Silinš (palliga).

Foto: Robin Roots
Korvpall
17. november 2021, 15:26

Kriitikatulva alla jäänud Kalev/Cramo leegionär Silinš: tean, et suudan paremini

„Ma olen algusest peale olnud [Ojars] Silinši ja [Marcis] Vitolsi osas kriitiline. Eriti just Silinš on täielik naljanumber, tema võiks juba ammu Riia rongi peale saata!” põrutas kuu tagasi Õhtulehele Heino Enden. Silinš tunnistab, et talle selline kriitika korda ei lähe, sest ta teab isegi, et tema ja meeskonna viimase aja esitused pole soovitud. Õhtuleht võttis päev peale ühisliigas saadus 53 : 80 kaotust Permi Parmale lätlasega ühendust ja rääkis mehega tema eelnevast karjäärist, vigastuste tõttu kolmest EMist eemale jäämisest ning sellest, kuidas Kalev/Cramo peaks keerulisest seisust välja tulema.

„Tuju treeningul pole parim. Üks asi oli see kaotus, aga neid tuli varemgi. Kõik tahavad kiiremas korras taas võitma hakata, aga tiheda graafiku puhul on keeruline nii kaitses kui rünnakul probleeme ja detaile parandada. Asjad peavad paranema mängude käigus. Kõik on motiveeritud, aga olukord on karm. Et jah… tuju pole pole parim,“ lausub Silinš.

Edasi lugemiseks: