BC Kalev/Cramo

Foto: Andres Putting / Ekspress Meedia
Korvpall
17. november 2021, 21:58

Kalev/Cramo lõpetas kaotuseseeria suure võiduga

BC Kalev/Cramo alistas täna Eesti-Läti korvpalliliigas võõral väljakul tulemusega 90 : 62 Tallinna Kalevi. Enne seda oli valitsev meister saanud kõikide sarjade peale neli järjestikust kaotust.

Kui avapoolaja võitis külalismeeskond 41 : 40, siis pärast kolmandat veerandit oli nende edu juba 66 : 53. Viimasel kümnel minutil visati 24 punkti võõrustajate üheksa vastu.

Võitjate tulemuslikem oli pingilt sekkunud Ojars Silins 17 punkti ja nelja resultatiivse sööduga. Lätlane tabas neljast kaugviskest kolm. Kregor Hermet toetas teda 16 silma ja kuue lauapalliga.

Tallinna Kalevi parim oli Joonas Järveläinen 16 punktiga.

Tartu Ülikooli korvpallimeeskond alistas täna koduväljakul tulemusega 82 : 77 Pärnu Sadama. Võitjate parim oli Emmanuel Wembi 19 punktiga, kaotajate poolel hiilgas Andris Misters 22 silmaga.

Liiga liider on Ventspils täisedu kuue võiduga. Järgneb üheksast mängust kaheksa võitnud Riia VEF. Kolmas on TalTech (seitse võitu, üks kaotus), neljas BC Kalev/Cramo (4/1). Pärnu Sadam (3/3) on seitsmes ning hooaja esimese võidu saanud Tartu Ülikool (1/6) tõusis 13. ehk eelviimasele kohale.