„See ei käi päris niimoodi, et mulle on öeldud, et ole positiivne ja naudi mängu, ja siin ma nüüd olen. See on tiba keerulisem protsess,“ naeris Kontaveit vastuseks küsimusele, miks on alles praegune treener Dmitri Tursunov see, kes suutis ta rõõmsalt mängima panna.

Foto: Tiina Kõrtsini
Tennis
22. november 2021, 14:14

RASKE VAEVAGA TÄITUNUD UNISTUS! Anett Kontaveit oli isegi kaotanud usu, et jõuab maailma 10 parima tennisisti sekka (8)

Anett Kontaveit on maailma tennisenaiste seas seitsmes number. Kuigi WTA edetabeli esikümnesse murdmine oli tema sihiks juba aastaid, tundus see ühel hetkel ehk püüdmatuks jääva unistusena.

„Eks ma olen olnud juba päris pikka aega seal 20.–30. [edetabelikoha] vahepeal. Olin mitu-mitu aastat seal vahel kõikunud – vahepeal läks natukene paremini, vahepeal kehvemini. Mulle tundus mingi hetk, et ma küll võitsin mängijaid, kes olid minust reitingus tagapool, aga ma ei suutnud tähtsatel turniiridel esikümne mängijaid võita. Mõnda aega alateadvuses või kuskil taga peas see mõte käis,“ tunnistas Kontaveit Tallinnas peetud pressikonverentsil, et kohati kadus usk 10 parema sekka jõudmisesse. Õnneks olid tema toetajad ja poolehoidjad teist meelt ja aitasid lõpuks sel unistusel täituda.

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99