Lionel Messi.

Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
23. november 2021, 17:30

Messi kiitis igipõlist rivaali: Ronaldo on muljet avaldavalt mänginud (1)

Kuigi Manchester Unitedi hooaeg pole kulgenud kõige paremini, on nende staarmängija Cristiano Ronaldo olnud heas hoos. Portugallasel on 14 mänguga kirjas üheksa tabamust ja kaks väravasöötu. See ei ole jäänud märkamata ka tema igipõlisel rivaalil Lionel Messil, kellele on ründaja kiire kohanemine Inglismaa jalgpalliga muljet avaldanud.

Kui 36aastane Ronaldo on karjääri jooksul mänginud kokku neljas klubis, siis Argentina pallivõlur vahetas tänavu esmakordselt meeskonda, lüües sügisel käed Pariisi Saint-Germainiga. Eelnevad 17 aastat oma profikarjäärist veetis ta FC Barcelonas.

Aastatel 2009-2018 mängisid mõlemad Hispaania meistriliigas: Ronaldo oli toona Madridi Realis.

„Sellest, millal viimati samas liigas mängisime, on palju aega möödas. Me ei võistelnud omavahel ainult individuaalselt, vaid ka võistkondlikult,“ vahendas Messi sõnu Eurosport.

„United on väga tugev klubi, kus on suurepärased mängijad. Cristiano juba teadis seda klubi, kuid ta on oma karjääris teises etapis ning on kohanenud väga muljet avaldavalt. Ta lõi kohe naastes väravaid. Inglismaa meistriliiga on väga raske ja ühtlane sari, kus võib lühikese aja jooksul palju muutuda. Pärast detsembrit võib kõike juhtuda,“ sõnas Messi.