2021. aasta Rally Estonia.

Foto: Erki Pärnaku
WRC
24. november 2021, 14:43

Rally Estonia soovib passid peagi müüki paisata. Hõbe: „Uusi piire me enam ei kompa ega katseta, vaid teeme seda, mis on inimestele meeldinud.“

Täna teatas rahvusvaheline autoliit (FIA) ametlikult, et üks viiest Juunior WRC etapist toimub Rally Estonia raames. Ralli üks korraldaja Tarmo Hõbe tunnistab, et noorte talentide Eestisse toomine oli promootoriga läbirääkimistel üks oluline punkt. Ühtlasi tõdeb ta, et suures plaanis hakkab Rally Estonia kuju selguma ning nad loodavad rallipassid müüki paisata juba selle aasta lõpus.

Kui Rally1 hübriidmasinad sõidavad uuel hooajal kuraditosinal etapil, siis juuniorid võistlevad neist vaid viiel. Üks neist on taaskord juuli keskel toimuv Rally Estonia. „See oli juba ammu teada, aga täna kommunikeeriti ametlikult. 2021. ja 2022. aastal rallide korraldamise läbirääkimistel oli see meie jaoks oluline punkt, et mõlemal hooajal oleks sees ka JWRC-klass. Sellega mõtleme ka meie enda järelkasvu peale, et neil oleks koduraja eelis ning nad saaksid võistelda maailma tippude vastu,“ selgitas Rally Estonia kommertsralli direktor Hõbe.

Edasi lugemiseks: