Donovan Salvato.

Foto: Facebook / Donovan Salvato MMA
Kõmu
25. november 2021, 09:09

MIKS?! Vabavõitleja haaras toakaaslase munandid hambusse (1)

USA vabavõitleja Donovan Salvato sattus sekeldustesse, kui hammustas tüli käigus oma toakaaslast munanditest. Jõhkardi taltsutamiseks hoiti teda 12 tundi Nashville'i vanglas.

Politsei teatel sai vabavõitleja hammustuse ohver, fotograaf Abel Sosa, munandikotile umbes viie cm pikkuse haava, lisaks tuvastati tal mitmed verevalumid, lõhkine huul ning turse peas. Oma karjääri jooksul neljast matšist kolm võitnud Salvato võeti vahi alla süüdistatuna kehavigastustega päädinud koduvägivallas.

Tunnistuse kohaselt sai tüli algus sellest, et Salvato oli majutatud Sosa aadressil, kuid üürilepingusse oma nime kirjutada ei soovinud. Sõnadele järgnesid peagi hoobid, esmalt lõi vabavõitleja fotograafi kehasse ja pähe, kuni kummardus ja hammustas läbi pükste toakaaslase munandeid.

Hiljem on Salvato hakanud siiski keerutama ja väidab, et tegelikult tulid vigastused sellest, et kakeldi elutoas ning mehed põrkasid löömingu käigus vastu mööblit ja muid esemeid.

Sotsiaalmeedia postituste põhjal tundub, et ohver Sosa võtab asja asja siiski ka kerge huumoriga ja väga suurt viha vabavõitleja vastu ei tunne

„Kui tunnete seda inimest, siis ärge usaldage oma mune tema juurde,“ naljatles Sosa postituses, kuhu oli lisanud Salvato foto.

Endine sõjaväelane jätkas: „Mul on kohtus olemas ka otsene tõend: nahariba, mis tal õnnestus mu munanditelt rebida. Mulle tehti haiglas kolm õmblust ja mitu süsti, et vältida infektsiooni tekkimist.

Ma võinuks sellele litapojale paari mereväe nipiga koha kätte näidata, kuid keskendusin enesekaitsele ega löönud teda kordagi. Kui peaksin kunagi kirjutama raamatu, siis see oleks sinna muidugi hea lugu – kui paljud saavad öelda, et professionaalne vabavõitleja hammustas teda võitluse ajal munanditest?

Nashville võib vahel olla ikka väga metsik paik, olen siin kogenud rohkem ohtusid kui välismaal armees teenides.“