MINEK! LeBron James näitas ropendajatele koha kätte.

Foto: AFP/Scanpix
Korvpall
25. november 2021, 12:10

VIDEO | Kuningaga ei jamata! LeBron Jamesi käsul kupatati kaks fänni saalist minema

Los Angeles Lakersi superstaar LeBron James oli pärast mängukeeldu läinud ööl taas väljakul ja kohe hakkasid asjad juhtuma. Mees põrutas 39 punktiga oma hooaja parima mängu ja aitas Lakersi lisaajal 124 : 116 võidule Indiana Pacersi üle, kuid oli osaline ka intsidendis, millega andis selgelt mõista: Kuninga hüüdnime kandva mehega tüli üles kiskuda ei maksa!

Kui lisaaja lõpuni oli jäänud kaks ja pool minutit, kutsus vihane James kohtunik Rodney Motti väljaku äärde ning osutas kahe otse platsi kõrval istunud fänni suunas. Pikka pidu ei olnud: peagi toimetati fännid, üks noorem mees ja naine, saalist minema.

Kohtumise järel ei soovinud James juhtunu üksikasjadesse laskuda, kuid ütles, et fännide sõnakasutus ja žestid olid olnud nii nilbed, et need ületasid tema jaoks lubatu piiri.

„Kui mängu tulevad nilbed žestid ja roppused, siis seda ei saa tolereerida,“ põrutas James. „On vaks vahet, kas elad lihtsalt kaasa oma meeskonnale ja oled teise meeskonna vastu, või siis kasutad sõnu, mida mina ei ütleks kunagi fännidele ning mida nemad ei tohiks ka mängijatele öelda.“