Motokrossimees rajal kuuma andmas. NB! Pilt on illustratiivne ning antud sõitja pole looga seotud.

Foto: PA Images / Scanpix
Auto-Moto uudised
25. november 2021, 14:17

Preemiast ilma jäänud krossisõitja süüdistab alaliitu tõsistes rikkumistes, alaliit soovitab noormehel aga peeglisse vaadata (4)

Motokrossisõitja Tanel Rauk tegi kolmapäeval oma Facebooki lehele pika postituse, milles süüdistab Eesti mootorrattaspordi föderatsiooni (EMF) ebavõrdses kohtlemises, siseteabe korruptiivses kasutamises ja huvide konfliktis. EMFi arvates on süüdistused aga alusetud ning noormees ei saa lihtsalt EMFi toimimisest ja protsessidest (info liikumine EMFilt läbi liikmesklubi sportlasele ja vastupidi) aru või siis ei taha sellest aru saada.

Pettunud Rauki ajendas postitust tegema asjaolu, et kuigi ta esindas Eestit kestvuskrossi Euroopa karikavõistlustel teise koha vääriliselt, jäi tal saamata 500eurone preemia või toetussumma, millele tal olnuks enda arvates õigus. Toome siinkohal ära Rauki postituse, millega kõik soovijad täpemalt tutvuda saavad – kuna krossimees lisas postituse lõppu, et see on koostatud selleks, et tekitada avalik arutelu antud teemal – ning seejärel EMFi peasekretäri Rauno Kaisi kirjalikud vastused Rauki põhilistele süüdistuspunktidele.

Edasi lugemiseks: