Varssavi Legia fännid ründasid neljapäeva õhtul Euroopa liiga mängu ajal Leicesteri politseid.

Foto: Reuters / Scanpix
Jalgpall
27. november 2021, 08:38

VIDEO | Varssavi Legia fännid peksid tribüünil Leicesteri politseid (1)

Varssavi Legia jalgpalliklubi fännid tegid neljapäeva õhtul Leicesteris pahandust ja kaklesid Euroopa liiga mängu ajal politseinikega. 12 mundrimeest sai viga ning seitse poolakat arreteeriti, kirjutab BBC.

Probleemid algasid matši teisel poolajal, kui Legia fännid kadusid mitmeks minutiks suure plakati alla ning naasid seal maskide ja põleva pürotehnikaga. Kui tulesõu oli lõppenud, hakkas osa poolakaid tungima Leicesteri fännide juurde, ent politseinikud takistasid neid oma tervise hinnaga (vt videoid allpool). Kaks politseinikku vajasid haiglaravi: üks peapõrutuse, teine murtud randme tõttu.

Daily Maili teatel suutis märulipolitsei Legia fännid lõpuks oma sektorisse tagasi suruda, lahing tribüünidel kestis kümmekond minutit. Mõistagi loopisid poolakad selle käigus nii ametivõimude kui ka Leicesteri poolehoidjate suunas kõikvõimalikke esemeid, mis kätte juhtusid.

„Sain kiviga üsna kõvasti vastu küünarnukki,“ kurtis üks Legia fännide lähedal paiknenud inglane BBC-le. „Mu abikaasa sai Coca-Cola pudeliga vastu jalga. Nad pildusid kohvitopse ja veepudeleid. Ma ei saanud viimased 20 minutit mängu vaadata, sest mõtlesin, kas keegi pääseb meie juurde.“

Jalgpallimängu võitis Leicester 3 : 1.