Vjatšeslav Zahovaiko.

Foto: Erki Pärnaku
Jalgpall
27. november 2021, 21:26

Paide linnameeskond lõpetab peatreeneriga koostöö (5)

Paide linnameeskond teatas täna, et esindustiimi peatreener Vjatšeslav Zahovaiko järgmisel hooajal enam selles ametis ei jätka.

39aastane Zahovaiko oli meeskonna juhendajaks 2016. aasta lõpust. Mullu võideti Eesti meistriliigas hõbemedalid ning tehti eurosarjas debüüt. Tänavu on Paide kindlustanud kõrgliigas pronksmedalid.

Zahovaiko klubis veedetud aastatesse mahuvad amatöörvõistkonna kasvamine profimeeskonnaks, areng Eesti tippklubiks, eurosarja jõudmine ning mitmete välismängijate arendamine ja nende üleminekud tugevamatesse liigadesse, kirjutas Paide sotsiaalmeedias.

„Need on olnud minu elus erilised viis aastat. Teekond on olnud raske, konarlik, aga järjepidev ning sihikindel. Olen uhke tehtud töö üle. Vundament, millelt edasi minna on tugev ja lootustandev. Eriline tänu klubi juhtkonnale – Veikole [Veskimäe], Erkkole [Saluste], Margusele [Pahtma], Jaanusele [Pruuli] ja Gerdile [Kams] – piiramatu usalduse ja toetuse eest. Iga alustav treener vajab aega ja toetust,“ sõnas Zahovaiko.

Paidel on tänavusel hooajal kavas veel kaks mängu. Homme kohtutakse võõrsil Floraga ning 5. detsembril kodus Nõmme Kaljuga.