Jalgpall talvises Narvas.

Foto: Kuvatõmmis ülekandest.
Jalgpall
28. november 2021, 15:11

Mõlema meeskonna mängijad: see ei olnud jalgpall!

Veel üks samm tiitli suunas! Levadia alistas lumise väljaku ja arsti eemaldamise kiuste Transi

Eesti jalgpalli meistriliigas alistas FCI Levadia võõrsil 2 : 0 Narva Transi ja see tähendab seda, et kui FC Flora peaks kell 15.00 alanud mängus Paide linnameeskonnale kaotama, kuulub tänavune meistritiitel neile.

Narvas Kalev-Fama staadionil toimunud kohtumine kulges lumesajus ning lumise ja libeda platsi tõttu oli ilusast mängust asi kaugel. Esimesel poolajal pakkus suurimat kõneainet hoopis see, et mängu peakohtunik Martti Pukk lehvitas punast kaarti Levadia arstile (!) Gennadi Kuzminile.

Kohe teise poolaja alguses õnnestus Bogdan Vaštšukil Levadia siiski juhtima viia ning 71. minutil duubeldas Zakaria Beglarišvili külaliste eduseisu. 2 : 0 võit tähendab seda, et Levadial on tabelis 67 ja mängu vähem pidanud Floral 60 punkti. Levadia ja Flora kohtuvad hooaja lõpetuseks kahel korral veel ka omavahel.

„See ei olnud jalgpalli mängimine tegelikult,“ ütles Levadia poolkaitsja Mark Oliver Roosnupp pärast kohtumist Soccernet.ee otseülekandes. Võiduga oli ta aga loomulikult rahul ning rõhutas, et Flora ees kätte võidetud edumaad ei saavutatud mitte tänase mänguga, vaid selle taga on kogu hooaja pingutus.

„Me ei jälgi, mis Flora teeb, tahame neid mõlemas järele jäänud mängus võita,“ lisas Roosnupp.

Narva Transi kaitsemängija Martin Käos oli Roosnupuga samal meelel: tegevus lumisel väljakul polnud jalgpall. „Miks peame praegu mängima, kuid suvel, kui ilm on ilus, tehakse paus,“ laiutas pallur käsi.