Saimon Sutt.

Foto: Aldo Luud
Korvpall
29. november 2021, 16:02

ÜLLATUS: Eesti koondislane lahkub Raplast

Rapla Avis Utilitase korvpallimeeskond teatas sotsiaalmeedias, et nad lõpetasid osapoolte kokkuleppel koostöö Saimon Suttiga.

„Pean kurbusega teatama, et lõpetasime osapoolte kokkuleppel minu ja klubi vahelise lepingu. See otsus tuli minu poolt ja üldse mitte kergelt. Üheks suureks põhjuseks on see, et pikalt seganud seljavigastus on mind kõvasti häirinud ning kahjuks läbi selle valu ei suuda ma endast treeningutel ega mängudel 100% anda,“ rääkis Saimon Sutt klubi pressiteenistuse vahendusel.

Sutt sai Eesti meistriliigas tuleristsed 2012. aastal Tartu Ülikooli meeskonna ridades. Aastail 2016.-2019. esindas ta Pärnu Sadamat ning seejärel veetis ühe hooaja Austria kõrgliigaklubis Oberwart.

Möödunud hooajal kolis ta Rapla Avis Utilitasse, mille ridades mängis Eesti-Läti liigas keskmiselt üle 30 minuti, mille jooksul viskas enam kui 12 punkti, võttis maha üle 4 lauapalli ning andis pea 4 korvisöötu. Tugevate esituste baasilt pääses ta ka Eesti koondisesse, näiteks käis ta platsil möödunud EM-valiktsükli matšis Venemaaga.

Tänavune hooaeg algas Sutil keeruliselt, sest ta on mänginud vaid kolmes kohtumises. „Soovin jälle korvpalli nautida ning tulenevalt sellest tunnen, et on vaja võtta mingiks hetkeks aeg maha iseendale, parandada nii füüsilist kui ka vaimset tervist. Olen tänulik klubi personalile, treeneritele, suurepärastele fännidele ja toetajatele koostöö eest ning jääte mulle alati südamesse. Soovin aga edu edaspidiseks hooajaks ja kordaminekuid kõikidesse ettevõtmistesse!“ lisas ta.