Taavi Midenbritt lahkub jalgpallist.

Foto: Facebook / Pärnu JK Vaprus
Jalgpall
30. november 2021, 12:44

„KOLMAS POOLAEG“ | Miks lahkub Vapruse peatreener jalgpallist? Kuidas võttis Paide riietusruum vastu Zahovaiko vallandamise?

Premium liigas on käima läinud viimane ja kõige otsustavam nädal ning loomulikult jätkab ka „Kolmas poolaeg“ koduse meistriliiga lainel. Seekord on saates külas kaks meest, kelle hooajad on juba läbi saanud – endine Pärnu Vapruse peatreener Taavi Midenbritt ning Paide Linnameeskonna kaitsja Joseph Saliste.

Midenbritt rääkis avameelselt, miks otsustas ta Pärnu Vaprusest lahkuda ning ühtlasi jalgpallist üleüldisemalt lahkuda. Ühtlasi selgitab ta, kui raskelt Vapruse jaoks tänavune hooaeg kulges ja millistes olukordades raputab ta ka iseendale tuhka pähe.

Saliste meenutas seevastu Paide hooaega ja ta möönis, et ta päris ausalt unistas meistritiitlist, mis lõpuks siiski üsna kaugele jäi. Mööda ei saa vaadata ka Vjatšeslav Zahovaiko, Karl Mööli ja Indrek Zelinski klubist lahkumisest ning Ragnar Klavani saabumisest.

Ja kui õue vaadata, siis ei kõla üldse loogiliselt, et sellistes tingimustes peetakse vutihooaja kõige otsustavamaid mänge. Mõistagi puudutame ka seda teemat.

Head kuulamist!