Koroonanõuete eiramise tõttu suletud Elvis Braueri Mem kohvik on viimaste päevade kõige kuumem turismiatraktsioon Eestis.

Foto: Teet Malsroos
Jalgpall
1. detsember 2021, 17:35

MIS VIIS ELVIS BRAUERI NIMEVAHETUSENI? Asjaosalised meenutavad saatuslikku kihlveopettust: „Hakkas süüdistamine ja otsimine, et kes välja andis.“ (19)

Novembrikuu viimastel päevadel Eesti meedias üheks kõige kõmulisemaks tegelaseks kerkinud Elvis Brauer saavutas esimest korda üleriigilist tähelepanu juba kaheksa aastat tagasi. Seda veel Tallinna Kalevi jalgpallurina ja Elvis Liivamägi nime all.

6. juuli 2013. Kell 19.00 peaks Kadrioru staadionil saama avavile Tallinna Levadia ja Tallinna Kalevi vaheline Premium liiga kohtumine. Mängijad lõpetavad traditsioonilise soojenduse ja lähevad ca 15 minutit enne matši algust riietusruumidesse, kuid järsku kõlab vile ja kohtunik teatab, et mäng jääb ära. Mõlema meeskonna leeris tekib palju siginat-saginat, aga võib aimata, et Levadia riietusruumis on meeste näod palju nõutumad kui Kalevi omas. Sest seal teatakse, milles asi ja pigem on küsimus „kes?“, mitte „mis toimub?“.

Edasi lugemiseks: