Pole ime, kui nii kõrgelt maandudes Ronaldo oma põlve vigastas.

Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
4. detsember 2021, 12:14

Ronaldo vigastas väravat tähistades põlve ja võib uue treeneri debüütmängust eemale jääda

Pühapäeval teeb oma debüüdi Manchester Unitedi juhendajana sakslane Ralf Rangnick. Paraku seisab ta silmitsi võimalusega, et meeskonna superstaar Cristiano Ronaldo Crystal Palace'i vastu platsile ei jookse, sest portugallane vigastas eelmises mängus rumalal moel põlve.

United alistas neljapäeval 3 : 2 Londoni Arsenali, kusjuures kahe tabamusega hiilgas ka Ronaldo. Mõistagi tegi oma profikarjääri 800. ja 801. tabamuseni jõudnud äss sel puhul oma kuulsat üleshüppega „Siu“ tähistust, kuid väidetavalt oligi siis maandudes oma põlvele liiga teinud. Mängus Arsenaliga võeti Ronaldo matši lõpu eel ka puhkama, kusjuures platsilt lahkudes polnud tema liikumine just kõige reipam.

36aastase staari puhul on tõstatatud küsimus, kuidas sobitub ta Rangnicki stiiliga, millel on suur roll kõrges pressingus. Ronaldo pole tuntud erilise kaitsespetsialistina, kuid sakslane andis mõista, et Portugali mehel on ka tema plaanides kindel koht.

„Sa pead treenerina alati kohandama oma stiili või ettekujutust jalgpallist olemasolevate mängijatega, mitte vastupidi,“ selgitas Rangnick. „Nähes, kuidas Ronaldo teisel poolajal Arsenali vastu mängis, siis pole kahtlust, et tegemist on hämmastava tippprofessionaaliga. Ma pole näinud ühtegi temavanust mängijat, kes oleks sellises füüsilises vormis. Ta on endiselt mängija, kes võib tuua mängu otsustava pöörde.“