Shane Larkin (valges särgis) ei mõista, miks kohtunik talle viienda vea vilistas.

Foto: AFP/Scanpix
Korvpall
4. detsember 2021, 12:57

SKANDAAL EUROLIIGAS! Tiitlikaitsja staarmängija kärkis kohtunikuga: see tüüp tahtis mind lihtsalt mängust minema lüüa!

Korvpalli Euroliigas pidasid reede õhtul tulise matši maha tiitlikaitsja Istanbuli Anadolu Efes ja neile eelmise hooaja finaalis kaotanud Barcelona. Lisaajale läinud kohtumise võitis tulemusega 95 : 93 külalismeeskond Barcelona, kuid kired jäid lõõmama ka pärast lõpusireeni.

Anadolu Efes jäi kohtumise lõpus peatreenerita, kui kahe tehnilise veaga eemaldati pingilt nende juhendaja Ergin Ataman. Kuid sellest veelgi enam kõneainet pakkus lisaaja teisel minutil juhtunu, kui Euroopa üheks parimaks kohtunikuks peetav Luigi Lamonica vilistas viienda vea Anadolu Efesi staarile Shane Larkinile. 14 punkti visanud mängujuht polnud asjade sellise käiguga aga sugugi rahul ja materdas hiljem oma Instagrami story's Lamonicat nii et tolmas.

„Ma ei tule kunagi selliste asjade pärast Instagrami, kuid see on pullis*tt. Uskumatu. Sel kombel sain oma viienda vea. Vaadake seda klippi ja öelge mulle, kus siin viga oli,“ sarjas Larkin.

Ta jätkas: „See mees tõstis käe püsti juba enne seda, kui üldse midagi oli juhtunud. Ta lihtsalt tahtis seda s*tta vilistada. No öelge mulle palun, kus see viga on?! Teise meeskonna staarmängija (Nikola Mirotić – toim) oli vigadega välja kukkunud ja see tüüp tahtis lihtsalt ka mulle mingi s*ta ära vilistada, et mind ka mängust minema lüüa.

Palju õnne Barcelonale raske võidu puhul. Ma ei taha nende mängijatelt midagi ära võtta, nad väärisid seda võitu, kuid see vile oli üks kuradima pullis*tt!“

Kui peetud 13 vooru, hoiab Barcelona 11 võidu ja 2 kaotusega Euroliiiga põhiturniiril esikohta. Anadolu Efesil on tabelis 6 võitu ja 7 kaotust, millega ollakse kümnendal kohal ehk hetkeseisuga nad play-off'i ei pääseks.