Foto: Martin Ahven
Auto-Moto uudised
8. detsember 2021, 08:43

Ott Tänak tänas südamlikus sõnavõtus ameti maha pannud tiimijuhti: ta hoolitses meie kui oma laste eest

Hyundai piloot Ott Tänak tänas sotsiaalmeedias meeskonnaga hüvasti jätnud Andrea Adamot, kes teisipäeval tiimijuhi ametist isiklikel põhjustel otsustas loobuda.

„Andrea on suure südamega mees,“ alustas Tänak enda tänukõnet. „Ta andis endast Hyundai heaks kõik, aga samal ajal hoolitses meie kui oma laste eest. Ta pani kokku võrratu meeskonna ja nüüd on meie töö järgmisel aastal karikas koju tagasi tuua! Ma olen alati tänulik, et mul on nii hea sõber.“

Adamo töötas Hyundais viimased kuus aastat ja astus tagasi isiklikel põhjustel. „Oleme kahepoolselt jõudnud kokkuleppele, et astun tagasi oma tiimijuhi rollist. Mul on aeg vaadata tagasi järeleandmatule ja edukale perioodile minu karjääris, mis oli täis tipphetki, häid mälestusi ja tiitleid. Olen uhke saavutatu üle: alates kadestusväärse kliendiautode programmi ülesehitamisest kuni meie järjestikkuste tiitliteni WTCR ja WRC sarjas. Soovin organisatsioonile edu tulevikuks!“ olid Adamo lahkumissõnad.

Adamo asemel võtab tema kohustused lühiajaliselt üle Hyundai Motorsporti president Scott Noh.

Hyundai fookus on praegu uue auto ehitamisel, mis peaks juba jaanuaris seisma Monte Carlos stardijoonel. Kui Toyota ja M-Sport valmistuvad enda Rally1 masinaid FIAle ette näitama, siis Hyundai alustas autoehitusega hiljem ja nende tegevus on kulgenud üle kivide ja kändude. Alles eelmisel nädalal tegi Thierry Neuville uut masinat testides suure avarii.