Sergei Frantsev tuli kaheks aastaks, aga lahkus esimese järel.

Foto: Stanislav Moshkov
Jalgpall
8. detsember 2021, 11:50

JUBA KUUES KLUBI VAHETAB TREENERIT! Nõmme Kalju otsib uut juhendajat välismaalt (1)

Nõmme Kalju teatas sotsiaalmeedias, et ka järgmiseks aastaks lepingut omanud Sergei Frantsev meeskonna eesotsas ei jätka ja sinna otsitakse uut juhendajat välismaalt.

Frantsevil jooksis Kaljus teine ametiaeg - esimesel tüüris ta meeskonna 2018. aastal Eesti meistriks ja järgmisel varakevadel võideti üheskoos superkarikas. Teine ametiaeg enam nii edukas ei olnud ja leppida tuli neljanda tabelireaga. Meistriks tulnud Levadiale kaotati lõpuks lausa 33 punktiga.

„Koostöö Sergei Frantseviga on olnud aus ja olenemata tulemustest saame öelda, et tööd on alati tehtud suure südamega. Oleme tänulikud nende aastate ja panuse eest klubi arengusse,“ sõnas Kalju spordidirektorina esimesi samme tegev Argo Arbeiter ja kinnitas, et uue peatreeneri osas läbirääkimised käivad ning klubi pilgud on suunatud välismaale.“

Kalju on lausa kuues lõppenud hooajal Premium liigas pallinud klubi, kes hooaja lõpu järel uut treenerit jahtima peab. Paide Linnameeskond palkas äsja Karel Voolaidi ja Narva Trans Aleksei Jerjomenko. Treenerita on lisaks Kaljule ka Tartu Tammeka, Viljandi Tulevik ja Pärnu Vaprus.