Foto: Counterplay Games / Gearbox Publishing
Esport
10. detsember 2021, 14:30

KORRALIK KINGISADU: täienda enda kollektsiooni nende nelja tasuta mänguga (5)

Taaskord on kätte jõudnud see osa nädalast, mil toome teieni soodsaid mängupakkumisi. Nagu kõik juba ammu teavad, ei ole olemas soodsamat hinnasilti, kui too, millel kirjas „tasuta!“ See kehtib ka järgneva nelja mängu kohta.

Jällegi alustame enda ringkäiku Epic Gamesi poest, kus sel korral jagamisel kaks erinevat mängu. Esimesena pakutakse meile kolmanda isiku vaates möllumängu „Godfall Challenger Edition“, kus eesmärgiks pahadele pasunasse anda ning varandust kokku ajada.

Pakkumine kehtib kuni 16. detsembri õhtupoolikuni.

Epis Gamesi poest pakutakse ka võimalust vanglat ehitama hakata. Nimelt on teisena valikus strateegiamäng „Prison Architect“, milles eesmärgiks kinnipidamisasutust hallata.

Pakkumine kehtib kuni 16. detsembri õhtupoolikuni.

Ka Steamist võib leida mängu, mille eest raha ei nõuta. Valve'i platvormilt võib leida üksikisikuvaates tulistamismängu „Call of Juarez Gunslinger“. Tegemist on stiilse vesterniga, mis pakub põnevaid hetki ning jutustab huvitava loo.

Pakkumine kehtib kuni 14. detsembri õhtupoolikuni.

Viimasena jagab tasuta kraami Ubisoft. Kompanii 35. sünnipäeva raames jagatakse arvutikasutajatele ära strateegiamäng „Anno 1404 History Edition“.

Pakkumine kehtib kuni 14. detsembri lõunapoolikuni.