Anthony Martial (vasakul) ja Bruno Fernandes.

Foto: Andrew Yates / PA / Scanpix
Jalgpall
10. detsember 2021, 19:23

Agent kinnitas, et Manchester Unitedi ründetuus tahab klubist lahkuda

Tänavu Manchester Unitedi pingiotsale langenud Anthony Martial tahab klubist lahkuda. Ja tegemist pole kuulujuttudega, vaid seda kinnitas Inglismaa meediale mängija agent isiklikult.

Ole Gunnar Solskjaer ei saatnud 26aastast prantslast sisiuliselt üldse platsile. Algkoosseisu on ta senise 15 kohtumise jooksul mahtunud vaid kahel korral ning meistrite liiga alagrupis piirdus 67 minutiga.

Nii pole Martial enda mänguajaga rahul ja paistab, et ta ei usu, et olukord Ralf Rangnicki käe all paraneks. Saksamaa treeneri esimesed kohtumised jäid Martialil põlvevigastuse tõttu vahele.

„Anthony soovib jaanuaris klubist lahkuda. Ta vajab mänguaega ja räägib üleminekust peagi ka klubiga,” teatas Philippe Lamboley Sky Sports Newsile.

Inglismaa meedia andmetel tunneb Martiali vastu teravaimat huvi FC Barcelona, kes vajab uut ründajat kuna Luuk de Jong pole end kuigi heast küljest näidata suutnud ja Sergio Agüero pole südamemurede tõttu mänginud. Lisaks kaalub prantslase ostmist ka Juventus, kes kaalub varuavariante Fiorentina ründajale Dušan Vlahovicile.