Manchester Unitedi peatreener Ralf Rangnick (esiplaanil).

Foto: AFP/Scanpix
Jalgpall
13. detsember 2021, 18:41

Manchester Unitedis vohab koroona, klubi järgmine mäng on küsimärgi all

Manchester Unitedi jalgpalliklubi teatas oma kodulehel, et mitu nende esindusmeeskonna mängijat on andnud positiivse koroonaproovi. Äsja otsustati sulgeda Carringtoni treeningväljak 24 tunniks, et pidurdada viiruse levikut.

Unitedil on homme kavas võõrsil matš Brentfordiga. Hetkel peab klubi aga Inglismaa kõrgliigaga läbirääkimisi, et mäng edasi lükata.

„PCR-testid kinnitasid, et eile positiivse kiirtesti andnud mängijad ja meeskonnaliikmed on koroonaviirusesse haigestunud. Positiivse proovi andnud tiimikonnaliikmed viibivad vastavalt liiga eeskirjadele eneseisolatsioonis.

Arvestades, et prioriteet on mängijate ja tiimi tervis on ning ärajäänud treeningut, peab klubi Inglismaa meistriliigaga nõu selle üle, kas teisipäeval Brentfordi vastu mängimine oleks turvaline. Nii viiruse leviku kui ka mängijate seisukohast. Meeskonna reisimine Londonisse sõltub selle arutelu tulemustest,“ kirjutatakse klubi kodulehel.

Eelmisel nädalal puhkes koroonakolle Tottenham Hotspuri meeskonnas. Seetõttu tuli tiimil lükata edasi mängud Rennes'i ja Brightoniga.

Kuna Inglismaal vohab koroonaviiruse omikrontüvi, võivad veel mitmed mängud selle aasta lõpus ära jääda.