Pelle Pohlak.

Foto: Stanislav Moshkov
Jalgpall
14. detsember 2021, 16:07

„KOLMAS POOLAEG“ | End terveks eluks Florale pühendanud Pelle Pohlak: loodetavasti ei tule 15 aasta jooksul klubisse ühtegi välismängijat (2)

Selle aastaga sai Eestis läbi FC Flora valitsemisajastu, kuna kolmest kodumaal välja jagatud tiitlist on kaks suuremat jõudnud FCI Levadia valdusesse. „Kolmas poolaeg“ kutsus seekord laua taha Flora presidendi Pelle Pohlaku. Saadet juhtis Rasmus Voolaid

Pohlak rääkis, et vaatamata euroedule mõjus meistritiitlist ilma jäämine klubile väga valusalt. Ta avaldas, et kahe hooaja vahel lahkub meeskonnast kaks-kolm mängijat ning Rauno Sappineni välismaale siirdumine peaks olema üsna tõenäoline. Vastuse sai ka küsimus, kas Sappineni tuleb asendama Premium liiga parim väravakütt Henri Anier.

Pohlak rääkis lähemalt ka endast kui Flora presidendist ning ta usub, et sel positsioonil näeb teda sisuliselt terve elu. Viis aastat tagasi ametit alustades tegi ta palju vigu ning välja vahetus pea kogu kontori koosseis. Kui esmalt võeti teda kui Aivar Pohlaku poega, siis tänaseks päevaks on ta välja võidelnud positsiooni olla Pelle Pohlak. Kuivõrd Flora suhtub noortetöösse aina tõsisemalt, siis avaldas Pohlak ühtlasi lootust, et enam klubis välismängijate abi kasutama ei pea.

Kõigest sellest, Florat tänavu raputanud skandaalidest ja paljust muust lähemalt Õhtulehe taskuhäälingus „Kolmas poolaeg“. Head kuulamist!