Murelikud Cristiano Ronaldo ja David de Gea tõttasid Victor Lindelöfile kiirelt appi.

Foto: Rui Vieira / AP / Scanpix
Jalgpall
14. detsember 2021, 20:17

Abikaasa andis teada, et murule vajunud Manchester Unitedi kaitsjale paigaldati südamemonitor (3)

Südameprobleemid on viimasel poolel aastal olnud jalgpallis kahjuks väga populaarne teema ning laupäeval sai see nimekiri täiendust, kui Victor Lindelöf keset kohtumist Norwichi vastu end halvasti tundis ja välja vahetati. Rootslane ei kukkunud küll teadvusetult kokku, ent päris ehmatusega ta ka ei pääsenud.

Kuivõrd Manchester Unitedi treeningkeskus on lahvatanud koroonakolde tõttu suletud, siis taastub Lindelöf rahulikult kodus. Tehtud on mitmeid uuringuid, et probleemi põhjus teada saada. Manchester United on oma keskkaitsja seisundit kommenteerinud nii palju, et ta tunneb end normaalselt ja asi ei tohiks olla seotud klubisisese koroonaviiruse levikuga. Oma blogis võttis rohkem sõna aga mängija abikaasa Maja Lindelöf.

„See oli väga hirmuäratav kohtumine, mida vaadata. Victor tundis end pärast mängu päris murelikult,“ kommenteeris Maja. „Talle paigaldati kaheks päevaks südamemonitor, et tema seisundit jälgida. Ma tundsin end ülimalt ebamugavalt – eriti pärast seda, kui ma teda kätte ei saanud, kuigi mul ei ole sellega kunagi probleeme. Läks kaua aega, kuni keegi meeskonnast minule infot jagas. Õnneks paistab kõik olevat normaalne, aga me pole veel viimaste uuringute tulemusi teada saanud.“

Kui Lindelöf murule kükitas, siis tormasid teda ümbritsema kohe mitmed meeskonnakaaslased. Väravavaht David de Gea tunnistas meediale antud usutluses, et talle tuli kohe meelde suvisel EMil Christian Erikseniga juhtunu. Õnneks pääses Lindelöf võrreldes Erikseniga kergemalt.