„Neli nädalavahetust järjest olid MK-etapid, enne seda Norra meistrivõistlused – meeletu andmine ja reisimine. Keha tahab puhkust ning nüüd järgmistel nädalatel tulevad pikemad ja rahulikud treeningud, millega peaks jaksu tagasi saama,“ loodab Ilves.

Foto: Aldo Luud
Talisport
19. detsember 2021, 19:15

Laupäeval kukkunud ja pühapäeval taktikaga puusse pannud Ilves: „Kõik läks valesti.“

„Hüppemäel ega suusarajal mul erilist hoogu polnud. Polnud head tulemused ega katastroof. Keskmine nädalavahetus, aga ootused olid kindlasti suuremad,“ tunnistab Ramsaus kahel korral teise kümne keskel lõpetanud kahevõistleja Kristjan Ilves, kellele pakuti kohti esikümnes, aga käkkis asjad ära. Järgmisel paaril nädalal võtab Ilves ette aga pikemad ja rahulikumad treeningud, millega loodab taas teravuse leida.

Nädal Ramsau HS98 mäel algas eestlasele paljulubavalt, kui ta neljapäevasel proovivõistlusel kui ka reedeses treeningvoorus tegi päeva pikimad õhulennud (PCRis lausa 100 m). Kuid laupäevane võistlushüpe oli 92,5 meetrit ning pühapäevane veel poole meetri võrra lühem. „Raputan endale tuhka päeva. Juba esimesel päeval oli hea fiiling, polnud ootusi ning hüpetel kõik toimis. Järgmistel päevadel hakkas tunnetus kaduma ning hüpped logisema,“ ütleb Ilves Õhtulehele. 

Edasi lugemiseks:

Osta üks artikkel

Ühe artikli lugemisõigus
3.99